Adfise

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten op een persoonlijke manier kunnen helpen met hun financiële vraagstukken. Betrokken en gedreven kenmerken onze manier van werken. Wij willen onze klanten goed leren kennen om het best mogelijke advies te geven.

Het is belangrijk dat er eerst inzicht wordt gegeven in de eigen financiële situatie waardoor er beter onderbouwde keuzes gemaakt kunnen worden. Uiteraard begeleiden we dat proces en geven we er waar mogelijk sturing aan. Belangrijk is dat de uiteindelijke keuzes passen bij de persoonlijke wensen en doelen van onze klanten.

Naast het adviseren zullen we in veel gevallen ook de bemiddeling van het gekozen product uitvoeren. Allereerst kijken we welke verzekeraar of geldverstrekker het beste voorstel heeft. Wij hebben de keuze uit een brede en gevarieerde groep geldverstrekkers en verzekeraars, waardoor de klant verzekerd is van onafhankelijk advies. Voor de bemiddeling maken we gebruik van de meest doorontwikkelde software waardoor de koppeling met het gekozen product snel tot stand komt.

Wie is Martin Habers:

Ik ben sinds 2001 werkzaam in de financiële dienstverlening en heb bij diverse tussenpersonen en banken gewerkt. Ik ben geboren in Hengelo en woon met mijn partner sinds 2020 in Borne.  Samen hebben we twee prachtige kinderen. Naast mijn passie voor mijn werk maak ik tijd vrij voor mijn gezin, vrienden en sporten. In de winterperiode ben ik graag in Oostenrijk om daar te skiën.

 

neem contact op
Martin Habers - Adfise - Jouw financieel adviseur in Hengelo
wijzen logo

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!