Adfise

Jouw Hypotheekadviseur in Hengelo

plan een afspraak voor hypotheekadvies Hypotheek Stappenplan
lachend 2

Op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur in Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Verhelderend en vrijblijvend eerste hypotheek gesprek

Wij vinden het belangrijk dat jij goed voorbereid de huizenmarkt op gaat. Hoeveel zou je kunnen lenen, wat is voor jou een acceptabele maandlast en welke geldverstrekker zou voor jou het beste aanbod hebben? We informeren jou hierover in een persoonlijk en vrijblijvend eerste gesprek. We bevestigen jouw mogelijkheden met onze Greencard en bellen voor jou naar de verkopende makelaar om jou als beste koper te presenteren. Onze dienstverlening kenmerkt zich als persoonlijk, onafhankelijk, betrokken, duidelijk en innovatief.

Bespaar veel tijd door digitaal stukken aan te leveren

Heb je geen zin om veel documenten aan te leveren? Bij ons kun je de meeste informatie met brondata aanleveren. Via een beveiligde omgeving geef je met jouw DigiD-code toestemming om gegevens aan ons te verstrekken. Door deze handeling hebben we nagenoeg alle gegevens om jou een goed en betrouwbare hypotheekberekening te maken. Daarnaast bespaart jou dit veel tijd, de aan te leveren gegevens via brondata heb jij binnen 5 minuten geregeld.

Snel duidelijkheid door korte looptijden

Snel zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek? Met een aantal banken hebben we een 24-uur service. Dat wil zeggen dat de geldverstrekker binnen 24 uur een offerte uitbrengt als alle stukken aanwezig zijn. Hierdoor heb jij heel snel duidelijkheid over de aankoop van de woning.

Hypotheek Greencard

De snelste weg naar jouw droomhuis!

De Greencard zorgt ervoor dat jij goed voorbereid de huizenmarkt op gaat. We brengen de hypotheekmogelijkheden zo volledig mogelijk in kaart. Jij hoeft hier relatief weinig moeite voor te doen. De meeste financiële gegevens kunnen we met brondata ophalen. Met jouw DigiD-code geef jij ons de relevante informatie om de hypotheektoets te kunnen uitvoeren.

Aan de hand van de aangeleverde gegevens kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel je kunt lenen en voor welk bedrag jij een woning kunt aankopen. Je ontvangt van ons de Greencard die je kunt gebruiken bij de onderhandelingen voor een nieuwe woning.

Als je een woning hebt gekocht kunnen we, door het toepassen van deze werkwijze, mogelijk al binnen een week de financiering regelen.

hypotheekadvies in hengelo - Adfise

Hypotheekverstrekkers

Als onafhankelijke hypotheek adviseur vergelijken wij 40 geldverstrekkers op voorwaarden en prijs, we gaan altijd voor de beste deal voor jou!

Wanneer hypotheekadvies?

Oversluiten, verduurzamen en verbouwen

Oversluiten

Verhuizen is voor jou geen optie, je woont heerlijk en de buurt bevalt je goed. Je baalt alleen van de hoge rente die je nog steeds moet betalen terwijl de hypotheekrente erg laag is. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken of we de maandlasten kunnen verlagen. Misschien kun je dan direct die mooie badkamer realiseren en blijven de maandlasten gelijk. Of kun je die woonkeuken maken waar je al jaren van droomt.

Verduurzamen

Wil jij de wereld ook een klein beetje gezonder maken en ook nog een financieel voordeel behalen? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen. We adviseren jou over de mogelijke opties en we berekenen of het rendement oplevert. Zelfs de uitvoering van de gekozen maatregelen kunnen we voor jou regelen. Uiteraard kijken we ook hoe je de kosten voor de maatregelen het beste kunt betalen. Wij hebben hiervoor de verduurzamingsservice opgericht.

Stappenplan hypotheekadvies

Ons stappenplan om de hypotheekaanvraag
in goede banen te leiden

Kennismaken

Onder het genot van een bakje koffie maak je kennis met onze dienstverlening. We bespreken de route van een financierings-aanvraag en wat onze toegevoegde waarde is tijdens dit proces. Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd naar jullie eigen wensen en doelstellingen.

Aanleveren van gegevens

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen we zoveel mogelijk gegevens aan te leveren. Wij vragen je om deze gegevens zoveel mogelijk digitaal aan te leveren. Met behulp van brondata kun je binnen enkele minuten met je DigiD de gegevens aanleveren. Wij zullen daarna alleen nog om een paar fysieke documenten vragen.

Inventarisatie / adviesgesprek

Tijdens dit gesprek gaan we uitvoerig in op je wensen en doelstellingen. We bespreken de hypotheek mogelijkheden en rekenen door wat de maandlasten zijn. Indien we in het bezit zijn van de benodigde gegevens zullen we je de Greencard overhandigen. Deze unieke Greencard kun je gebruiken om je kansen te vergroten op de huizenmarkt. Ook zullen we gaandeweg het proces een aantal scenario’s met je bespreken zoals het risico op overlijden, ziekte of werkloosheid.

Renteaanbod

Op basis van voorgaande gesprekken hebben we de hypotheek samengesteld en kunnen we de hypotheek aanvragen. Wij hebben samen de geldverstrekker uitgezocht waar we de hypotheekaanvraag indienen. De geldverstrekker verstrekt een renteaanbod. We zullen dit aanbod samen bespreken en getekend retourneren als je akkoord bent.

Aanleveren van opgevraagde documenten

De geldverstrekker vraagt documenten op om de aanvraag definitief te beoordelen. Omdat je al veel documenten digitaal hebt aangeleverd hoeven we bij de meeste geldverstrekkers nog maar enkele documenten extra aan te leveren.

Eerste controle geldverstrekker

Als alle documenten zijn aangeleverd gaat de geldverstrekker het dossier beoordelen. Als de geldverstrekker geen bevindingen heeft geeft de geldverstrekker een eerste akkoord.

Tweede controle geldverstrekker

De geldverstrekker hanteert altijd een 4-ogen principe. Dat bekent dat het dossier ook nog door een tweede controleur bekeken wordt. Indien deze controleur ook akkoord is wordt er een finaal akkoord afgegeven.

Tekenen bindende overeenkomst

Na het finale akkoord brengt de geldverstrekker een bindende overeenkomst uit. De overeenkomst dient doorgaans ondertekend te worden. Na ondertekening gaat de overeenkomst weer terug naar de geldverstrekker.

Stukken naar de notaris

De geldverstrekker stuurt alle benodigde stukken naar de notaris. Eventueel inclusief een bankgarantie.

Tekenen van de akte bij de notaris

De notaris neemt contact op om een afspraak te plannen voor passeren. De notaris zal vaak een week voor passeren een nota van afrekening opmaken

Martin Habers - Adfise - Jouw financieel adviseur in Hengelo

Over Adfise: Jouw Hypotheek adviseur in Hengelo!

Adviseren zit in ons DNA

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten op een persoonlijke manier kunnen helpen met hun hypotheken én financieel advies. Betrokken en gedreven kenmerken onze manier van werken. Wij willen onze klanten goed leren kennen om het best mogelijke advies te geven.

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!